De behoefte om erbij te horen is een universele behoefte. En als u deel uitmaakt van de professionele autosport, wilt u absoluut worden geassocieerd met de beste NASCAR-autosportteams van vorig jaar.

Wat te zien is, zijn de topteams op basis van verdiende inkomsten, waarde en bedrijfsinkomsten. Let wel, deze cijfers zijn allemaal in miljoenen, en niet uw eencijferige cijfers. Voor dit jaar werden ze geschat op maar liefst $ 316 miljoen, verdienden $ 189 miljoen als inkomsten en gaven $ 39,1 miljoen uit aan operationele kosten. Ze hebben DeWalt om ze te ondersteunen.

Er werd geschat op $ 297 miljoen, met een budget van $ 38,9 en $ 163 miljoen verdiend. Ze worden momenteel gesponsord door Dupont. Hun waarde voor het jaar 2007 was naar verluidt $ 173 miljoen. Verdiende ook een omzet van $ 110 miljoen en had een bedrijfsresultaat van 23,6 miljoen. Home Depot is hun belangrijkste sponsor.

Met een waarde van 128 miljoen dollar, een omzet van 89 miljoen dollar en een inkomen van 178 miljoen dollar. Ze hebben Dodge Dealer / UAW aan hun zijde. Ze hebben een prijs van $ 124 miljoen, gecontroleerd voor een bedrijfsinkomen van $ 19,1 miljoen en een omzet van $ 98 miljoen. Shell / Penzoil sponsort ze vanaf nu.

In dit geval, hoe hoger het nummer, hoe stabieler en succesvoller het autoraceteam is. Het is interessant om op te merken dat ze er nog steeds in slaagden te werken met een tweecijferig inkomen en driemaal meer verdienden. Ze weten echt hoe ze zaken moeten doen. Als je een eersteklas en een marktleider hebt om je in te huren om in hun raceauto’s te rijden, dan is het de mooiste overwinning naast het daadwerkelijk winnen van de autorace.