Wil je meedoen aan een evenement voor bijvoorbeeld motorcross of cross-country dan kun je een caferacer kopen bij Caferacerwebshop.com Een supersnelsportmodel, dat eerst een standaardmotor was, wordt een caferacer genoemd. In de jaren 50 bestond in Engeland een ontmoetingspunt voor motorracers, The Ace Cafe, waar de caferacer naar vernoemd is. Van café naar café werd met deze omgebouwde motorfietsen flink hard geraced in die tijd, vandaar de naam ‘racer’. In een circuit tegen de beste atleten van de wereld, ben je met een caferacer goed voorzien.

 

Accessoires voor de motor

Je kunt voor diverse accessoires ook op de website terecht zoals gashendels van caferacerwebshop.com Zo kun je eenvoudig bepalen of je een snelle bocht neemt, of toch even wat gas terug neemt. Eenvoudig te bevestigen op jouw motor. Op die manier wordt racen extra veilig!

 

Je motor up-to-date

Als je in een evenement je tegenstander wilt verslaan, wil je natuurlijk dat jouw motor volledig up-to-date is met goed werkende motoronderdelen. Je kunt motoronderdelen kopen bij Choppershop. Echt alles kun je er vinden. Bijvoorbeeld verlichting voor een mooie oldschool chopper. Of saddle bags voor de Honda. Of een set voetsteunen. De naam van de website is vernoemd naar een chopper motorfiets, een motor met de wielen verder uit elkaar. Harley Davidson leverde deze modellen zoals de ‘Knucklehead’ of ‘panhead’. Zwarte/wit van kleur met accessoires van chroom. Op de website is bijvoorbeeld een fishtail uitlaatsdemper voor dit beroemde model te koop. Tevens zijn er onderdelen voor bijvoorbeeld het club style model te koop. Ook zadeltas steunen van Suzuki, of valbeugels die eenvoudig te installeren zijn, kun je bestellen. Dit was slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

 

Db killer webshop voor een stillere rit

Wil je minder leven maken tijdens de rit kijk dan eens voor een db killer bij caferacerwebshop. Dus als een uitlaatsysteem te veel herrie maakt kun je daar een ‘db killer’ op plaatsen zodat het minder geluid maakt. Ze zijn eenvoudig te installeren. Keus van 8 tot 800 euro. Montagesystemen zijn zodanig vervaardigd dat ze niet zichtbaar zijn, bijvoorbeeld bij de bomber slip-on uitlaat. Veel killers kunnen op maat gezaagd worden. Op deze manier ben je van alle gemakken voorzien tijdens het motorevenement!